statistics in vBulletin
Bonita GA - Rólunk
Magyar Slovensky
Bonita

Bonita GA - Rólunk

Bonita – a szó jelentése a latinban hitelesség, jószívűség, jó tulajdonság, a dolgok jó volta; a spanyolban szépséget, spanyol lányt jelent.
A Bonita a nyitott, barátságos emberek csoportja. A Bonita tagjai a modern magyar zene hívei és képviselői Szlovákiában. Ezen a területen vívjuk meg harcainkat és erősítjük az otthonosság érzését, illetve a hovatartozásunkat. Egy fiatalokból álló független polgári társulás ez, amelynek keretében el szeretnénk fogadtatni a modern zenét a magyar kultúra részeként. Éreztetni szeretnénk az emberekkel, hogy sokan vagyunk, igenis itt a helyünk, hisz itt születtünk. Ám nyitunk más nemzetiségű fiatalok felé is, és szívesen látjuk őket rendezvényeinken. Igyekszünk nekik is megmutatni kultúránk szépségeit, és szeretnénk egy baráti környezetet kialakítani számukra. A Bonita egyúttal egy rendezvényszervező csoport is, amely be szeretné bizonyítani, hogy igenis rengeteg ügyes és jólnevelt fiatal el Szlovákiában! A csoport tagjai és követői tiszteletben tartják gyökereiket, a magyar nemzet részének tartják magukat, bár otthonuk Szlovákia, az a föld, ahol születtek.
A társulás 2011. február 14-én alakult, és azóta folyamatosan működő szervezet, amely  jelentős sikereket ért el a Galántai járásban. Volt gimnazisták alakították, és ma már mintegy 400 tagja van.  Követőinek száma fokozatosan nő, ma már egész tömeggé váltunk.Elnöke Babos Kitti, alelnöke pedig Duba Denis es Viktor Szomolay, aki Corbie Wee néven ismert,  lemezlovasként tevékenykedik. A megalakulás után a galántai gimnázium számos volt és jelenlegi diákja,tanára kapcsolódott be a szervezet életébe, de a járási ifjúsági csoportok is kivették részüket a munkából.  Baráti közösséggé váltunk, tevékenységünket, aktivitásunkat www.bonitaga.sk oldalon kovethetitek figyelemmel.


A képre kattintva feleleveníthetitek az első szimpátiaversenyt és az utána következő bulit.

 

Megjelent tudositasok:

http://www.hirek.sk/video/20120222215933/Fiatalok-jotekonykodtak-a-gyermekotthonban.html

http://www.hirek.sk/szabadido/20120301190736/Egy-het-mulva-megtudjuk-ki-a-Bonita-Szimpatiaverseny-gyoztese.html

Elerhetoseg:

bonita@bonitaga.sk

+421 919 315 151